Text Size
Hirdetés
Hirdetés

HONLAP KÖSZÖNTŐ

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Székesfehérvár első akupunktúrás rendelője 1986. október 01.-én nyílt meg. Ma már a legmodernebb diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel várjuk betegeinket. Ha az elérhetőségeink rovatban a boríték ikonra kattint, kérdéseket is feltehet.
Felsorolhatnék százféle betegséget, amivel foglalkozunk, de a legigazabb mondat így hangzik: mi betegeket gyógyítunk; minden testi és lelki problémájukra nyitottak vagyunk.
Önt is nyitott kapuval, nyitott szívvel várjuk…

A Rákóczi úton még csak az szerepelhetett a táblán: általános orvostan; de szinte mindenki azért jött, mert kíváncsi volt erre az ősi keleti gyógymódra. 1982-ben láttam először akupunktúrás tűt Dr. Hrabovszky Mihály budapesti rendelőjében, majd bekapcsolódtam az Eőry Ajándok vezette munkacsoportba, mely a Biofizikai Társaság égisze alatt működött. Előadókat hívtunk meg Kínából, s négy kemény év tanulás következett. Először tűvel, moxával, majd polarizált fénnyel és lézerrel dolgoztunk. Fekete-fehér hő fényképekkel próbálkoztunk, s kézrátéttel energiákat közvetítő munkatársam is volt. Tiberiu Brenner Aurikuloterápiás tanfolyamának elvégzése után a fül akupunktúrás kezelését is elkezdtem.

Az egészségügyi privatizáció a háziorvosi szolgálatokat is érintette, ezért minden tudásomat és műszereimet egy helyre koncentrálva, Sárkeresztesen folytattam az akupunktúrás kezeléseket is. 2010. őszén tértünk vissza Székesfehérvárra, ma már a XXI. század vívmányaival ötvözve kínáljuk terápiás lehetőségeinket.
Ha a www.i-health.hu oldalaira kattint, láthatja, hogy hasonló referencia rendelő csak Budapesten és Szegeden működik.


Meridián térképeket készítünk, energetikai felméréseket végzünk, a lézer kettős fénysugara mellett hatszoros erővel dolgozó fényceruzát is használunk akupunktúrás kezelésre. Felmérjük a beteg szervezetének gomba és baktérium szennyezettségét, s hatásosan ki is takarítjuk. Gyógyanyagokat tesztelünk számítógéppel, hiányzó frekvenciákat keresünk és kezelünk. Részletesen ezekről a honlap jobb oldalára kattintva tudhat meg részleteket.
A bal oldalon lévő kis ablakok mögött a már korábban bevezetett szolgáltatásaink leírásával találkozhat.
Örülök, hogy egymásra találtunk, hívjon bennünket bizalommal. Vizsgálataink és kezeléseink fájdalommentesek, hosszú távon is hatásosak. Rendelőnkben nincs várakozás, előjegyzés alapján, az időpontokat pontosan betartva dolgozunk.
Felsorolhatnék százféle betegséget, amivel foglalkozunk, de a legigazabb mondat így hangzik: mi betegeket gyógyítunk; minden testi és lelki problémájukra nyitottak vagyunk.
Önt is nyitott kapuval, nyitott szívvel várjuk.