Text Size
Hirdetés
Hirdetés

ÚJ!!! CSAK NÁLUNK

Segítünk leszokni a dohányzásról!

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

A Csiák-módszer a polarizált fényt hívja segítségül, fájdalom és kockázatmentes kezelés. A szervezetbe nem kerül idegen anyag, egyszerűen arról van szó, hogy visszaállítjuk a természetes viszonyokat, s felidézzük az első találkozás élményét. Amikor az ember először gyújt rá, minden baja van. Hányinger, köhögés, fejfájás jelentkezik, s ezek az érzések az ismétlődő inger hatására már elmaradnak. A kezelés célja, hogy kialakuljon a természetes egyensúlyi állapot, ismét visszatérjen az érzés, amit az első találkozáskor átéltünk. A Csiák-módszer hatására füstundor keletkezik, s könnyebben tehetjük félre a cigarettát. Nincs tűszúrás, nincs semmilyen kellemetlenség. Öt alkalommal kell a kezelésre menni, ez szerda, csütörtök, péntek, hétfő és keddi találkozást jelent. Egy-egy alkalom tíz percig tart. Egy kezelés ára 1500 forint.

Több száz pácienst fogadtunk már. A Csiák-módszert az országban több helyen tesztelték olyan orvosok, akik személyesen soha nem is találkoztak egymással. Az eredmények mégis hasonlóak voltak. A részt vevők legalább 90 %-a kedvező tapasztalatokról számolt be. Azoknak érdemes jelentkezni, akik komolyan gondolják szándékukat, s hosszú távon szeretnének megszabadulni ettől a káros szenvedélytől.

   

MERIDIÁN TÉRKÉP

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Ma már mindenki számára természetes, hogy EKG készül, s ezek a görbék a szív állapotáról adnak információt. A Meridián diagnosztika hasonló elvre épül, de itt a szervezet egészéről kapunk képet.

Az emberi szervezet tizenkét működési köre: A Tüdő, a Vastagbél, a Szív, a Vékonybél, a Szívburok, nagyerek, a Három üreg (mell, has, alhas), a Lép, a Gyomor, a Máj, az Epehólyag, a Vese és a Húgyhólyag energetikai szintjei, s ezek egyensúlya határozza meg közérzetünket, befolyásolja egészségünket.
Az I’H készülék segítségével pontosan mérhető, s grafikusan ábrázolható e működési körök energiaszintje, mely jellemző egy adott beteg aktuális állapotára.
A mérés módja hasonló az EKG-hoz. Azon már senki nem csodálkozik, ha ágyra fektetik, a csuklóira, s a bokájára érzékelőket helyeznek, s az ott mért értékek alapján készül a diagnózis. A O pont ez esetben a jobb láb.
A Meridián diagnosztika során a O pont a bal csuklón van, s a tizenkét működési körhöz tartozó értékeket a meridiánok végpontjain, a kéz és a láb körömsarkainak meghatározott részeinél kapjuk meg. Ezeket a méréseket mindkét oldalon elvégezzük, s ebből készül el a beteg korának, s nemének figyelembe vételével a meridián térkép, mely a szakértő számára a szervezet egészéről nyújt tájékoztatást. Ez az alapja az aktuálisan kiválasztandó akupunktúrás pontoknak is, ahol azon a napon az adott beteget kezelni érdemes.
A meridián térkép és a pulzus kapcsolatáról az Olvasnivaló oldalain részletes cikk található.

   

ENERGETIKAI FELMÉRÉS

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Feltöltés folyamatban ...

 

   

AKUPUNKTÚRA TŰ NÉLKÜL

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

A kezelés egy meridián térkép készítésével kezdődik. A beteg aktuális állapotát vizsgáljuk; keressük, hogy az adott órában mely meridiánokban mutatkozik energetikai hiány vagy többlet. Ennek tükrében választjuk ki azt a három pontot, amit kezelni fogunk.
A kezelés a hatféle frekvenciát adó fényceruzával történik.

Korábban a kínai orvosok az akupunktúrás kezelés előtt rutinszerűen vizsgálták a pulzust, s abból állapították meg a meridiánok energetikai viszonyait, a beteg aktuális állapotát. Ezt nálunk az I’H készülékkel készített meridián térkép pótolja. Objektív, grafikusan ábrázolható, reprodukálható és rendkívül pontos. A fényceruza által kibocsátott frekvenciák sem ugyanazok, mindig a beteg panaszaihoz alkalmazkodva változtathatóak, ezt az orvos dönti el a beteg vizsgálata és a leletek birtokában. Az I’H készülékkel lehetőségünk van arra, hogy terápiás csomagot állítsunk össze, és olyan frekvenciák kerüljenek a palettára, amelyektől az adott betegnél a legjobb eredmény várható. Ez célzott pásztázással történik, a megfelelő cél kiválasztása az orvos feladata. A nagy vizsgálat (follow protokoll) után, ha a beteg szervezetében a mikrobák szintje normális, elkészülhetnek a pásztázó vizsgálatok (Remedy scan), melynek eredményeként megkapjuk a legoptimálisabb, leghatásosabb frekvencia csomagokat.

 

   

ZAP DIAGNOSZTIKA, TERÁPIA

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

ZAP mérés és kezelés.  Rendkívül változatos tünetekkel járhat, ha a szervezetben a vírusok, gombák, baktériumok és atkák kóros mennyiségben vannak jelen. Allergia, bőrkiütés, ekzema, gyakran visszatérő hólyaghurut, emésztési zavarok, terméketlenség és még számos egyéb tünet hátterében húzódhat meg ez a probléma. A mikróbák mennyisége az I’health készülék segítségével jól meghatározható, a felesleg irtható.

Nézzük például az egyik leggyakoribb problémát.
Az allergia egyikünknél jelentkezik, másoknál nem. A különbség oka lehet a szervezet kórosan magas mikroba szintje. Ha túl sok baktérium, gomba élősködik valakiben, akkor a toxinok szintje is magasabb, ehhez adódik hozzá a pollen vagy más allergén, s vált ki tüneteket. Ha tele a pohár, egy csepp vörösbor is elég, hogy az asztalterítőt pirosra fesse. Ha viszont csak félig van, egy csepp borocska semmilyen kárt nem okoz. Így vagyunk az allergiás tünetekkel is.
A felmérés után 3 kezelést végzünk, a katasztrófa elv alapján dolgozunk.
Mindenki hallott már arról, ha egy század katona díszlépésben végigmegy egy hídon, s eltalálja annak saját frekvenciáját, a híd leszakad. Itt is hasonló történik. Pontosan megmérjük a kóros mennyiségben lévő gombák és egyéb haszontalanok frekvenciáját, majd a mért értékekkel odacsapunk. A kezelések után kontrollmérés következik.  A cél: a mikroba szint 50% alá szorítása, s ezzel a beteg tüneteinek eliminálása. Megszűnnek a kiütések, elmúlhat a szédülés, javulhat a memória, vagy ami a legszebb eredmény, a termékenység visszatértével megszülethet egy várva várt kis utód…    

„…A rádiófrekvenciás rezonancia (RFR) alapját az képezi, hogy a szervezetbe került alacsonyabb rendű biológiai objektum, pl. kórokozó rezonálni képes egy frekvenciagenerátor által kibocsátott, neki megfelelő kvantumú, rezgésszámú és amplitúdójú rádiófrekvenciás szinuszos jelre, és így a rezonáló DNS jelenléte alapján felismerhető a mikroorganizmus és szükség esetén a megfelelő kvantumenergia segítségével, amit felvenni képes, elpusztítható a saját rezonanciáján…”

   

AFT MÉRÉS és KEZELÉS

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Vashiány, vitaminhiány és frekvenciahiány is okozhat szerteágazó panaszokat.
Az Autogén Frekvencia Terápia ezeket a hiányokat kutatja és kezeli.

Egy ember sokféleképpen jellemezhető. Testmagasság, testsúly, életkor, a laboratóriumi értékek is lehetnek ilyen adatok. Kevesen tudják, hogy mindenkihez tartozik egy, csak rá jellemző frekvencia együttes is, mely mérhető, s a szakember számára tájékoztató jellegű egészségi állapotunkat illetően. Ha egy vagy több frekvencia hiányzik a szervezetünkből, ez az I’H készülékkel mérhető és pótolható.
A mérés kb. 25 percig tart, a beteg kényelmesen fekszik, semmilyen fájdalmat nem érez.
A kezelés kétféle lehet.


Meghatározzuk azokat az akupunktúrás pontokat, melyek betegünknél az adott időben „nyitva” vannak, s a legjobb eredménnyel kezelhetők. Ezeken a pontokon az I’H készülékkel bevisszük a hiányzó frekvenciát. A másik lehetőség: Egy flakon másfél literes alacsony ásványi anyagtartalommal rendelkező, szénsavmentes vízre rezegtetjük a mért frekvenciát, s a beteg ezt napi 2X1dl. adagolással fogyasztja el. A víz a rávitt értéket egy hétig őrzi meg.
A két módszer együtt is használható.

 

   

GYÓGYANYAGOK TESZTVIZSGÁLATA

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Az I’Health készülék segítségével lehetőségünk van a gyógyszerek, gyógy anyagok várható hatásának mérésére. A vizsgálat során a 0 pont a bal csuklóra kerül, s alapmérést mérünk a jobb kéz hat meridiánjának végpontján. A képernyőn hat kör jelenik meg, ennek zöld színe az adott meridiánban egyensúlyra, piros színe egyensúly zavarra utal. Ezután a vizsgált személy bal tenyerébe kis üvegcsében minta kerül, így az anyag rezgésszáma a mérési körbe kerül, „mintha a beteg bevette volna”. Újabb mérés következik, figyeljük a piros és a zöld körök számát. Ideális esetben mind a hat kör zöldre színeződik, ekkor megtaláltuk azt a szert, mely energetikai szempontból a legtöbbet segít.

 

A gyógyszertesztet nemcsak a gyógynövény kombinációk lehetséges hatásának vizsgálatára használjuk. Jelenleg kétszáz kis üvegcsében vannak mintáink, a Dr. Chen Zen által készített ősi kínai receptek mellett gyógygombák, Nuskin, Forever, Energy és Flavin készítmények mintái is rendelkezésünkre állnak. Tesztelhető emellett a mágneses karkötő s nyaklánc, de ezzel a módszerrel jól követhető az életmód energetikai egyensúlyt javító hatása is.

   

GYÓGYNÖVÉNYEK AZ ŐSI KÍNÁBÓL

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

A hagyományos kínai orvostudománynak a kezdetektől fogva fontos része a gyógynövény terápia. Az általunk ajánlott készítményeket Dr. Chen Zhen, a Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Egyesület elnöke készíti az ősi receptek alapján. Ezek a készítmények csak a szakorvosi rendelőkben hozzáférhetőek. Előzetes gyógyszerteszt alapján választjuk ki mindenkinek a leghatásosabb kombinációt.

A gyógynövény kombinációk alkalmazása hazánkban is nagy múltra tekint vissza. Huszonöt évvel ezelőtt, a Keleti Kincsek Szalonjában mi is kizárólag hazai gyógynövényekből kevertettük ki az egyénre szabott adagokat. Sajnos, ma már nem ismerek olyan gyógynövény-kereskedőket, akik kimérnék és kevernék a készítményeket.
Chen doktor pilulák formájában biztosítja a készítményeket, s a beteg alapos kikérdezése, vizsgálata után szakorvos választja ki a tesztelésre kerülő, szóba jöhető kombinációkat, s a legoptimálisabbat adjuk a betegnek. A szedés ideje legalább hat hétig tartson.
A kombinációk összetétele nem titok, minden doboz oldalán felsorolás található, a gyógynövények latin név alapján visszakereshetőek a szakkönyvekben és az interneten.

   

ESETLEÍRÁSOK

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Feltöltés folyamatban ...