Text Size
Hirdetés
Hirdetés

ZAP DIAGNOSZTIKA, TERÁPIA

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

ZAP mérés és kezelés.  Rendkívül változatos tünetekkel járhat, ha a szervezetben a vírusok, gombák, baktériumok és atkák kóros mennyiségben vannak jelen. Allergia, bőrkiütés, ekzema, gyakran visszatérő hólyaghurut, emésztési zavarok, terméketlenség és még számos egyéb tünet hátterében húzódhat meg ez a probléma. A mikróbák mennyisége az I’health készülék segítségével jól meghatározható, a felesleg irtható.

Nézzük például az egyik leggyakoribb problémát.
Az allergia egyikünknél jelentkezik, másoknál nem. A különbség oka lehet a szervezet kórosan magas mikroba szintje. Ha túl sok baktérium, gomba élősködik valakiben, akkor a toxinok szintje is magasabb, ehhez adódik hozzá a pollen vagy más allergén, s vált ki tüneteket. Ha tele a pohár, egy csepp vörösbor is elég, hogy az asztalterítőt pirosra fesse. Ha viszont csak félig van, egy csepp borocska semmilyen kárt nem okoz. Így vagyunk az allergiás tünetekkel is.
A felmérés után 3 kezelést végzünk, a katasztrófa elv alapján dolgozunk.
Mindenki hallott már arról, ha egy század katona díszlépésben végigmegy egy hídon, s eltalálja annak saját frekvenciáját, a híd leszakad. Itt is hasonló történik. Pontosan megmérjük a kóros mennyiségben lévő gombák és egyéb haszontalanok frekvenciáját, majd a mért értékekkel odacsapunk. A kezelések után kontrollmérés következik.  A cél: a mikroba szint 50% alá szorítása, s ezzel a beteg tüneteinek eliminálása. Megszűnnek a kiütések, elmúlhat a szédülés, javulhat a memória, vagy ami a legszebb eredmény, a termékenység visszatértével megszülethet egy várva várt kis utód…    

„…A rádiófrekvenciás rezonancia (RFR) alapját az képezi, hogy a szervezetbe került alacsonyabb rendű biológiai objektum, pl. kórokozó rezonálni képes egy frekvenciagenerátor által kibocsátott, neki megfelelő kvantumú, rezgésszámú és amplitúdójú rádiófrekvenciás szinuszos jelre, és így a rezonáló DNS jelenléte alapján felismerhető a mikroorganizmus és szükség esetén a megfelelő kvantumenergia segítségével, amit felvenni képes, elpusztítható a saját rezonanciáján…”