• 2019-11-30
  • keletikincsek_admin
  • 0

Gyógynövények az ősi Kínából

A hagyományos kínai orvostudománynak a kezdetektől fogva fontos része a gyógynövény terápia. Az általunk ajánlott készítményeket Dr. Chen Zhen, a Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Egyesület elnöke készíti az ősi receptek alapján. Ezek a készítmények csak a szakorvosi rendelőkben hozzáférhetőek. Előzetes gyógyszerteszt alapján választjuk ki mindenkinek a leghatásosabb kombinációt.

A gyógynövény kombinációk alkalmazása hazánkban is nagy múltra tekint vissza. Huszonöt évvel ezelőtt, a Keleti Kincsek Szalonjában mi is kizárólag hazai gyógynövényekből kevertettük ki az egyénre szabott adagokat. Sajnos, ma már nem ismerek olyan gyógynövény-kereskedőket, akik kimérnék és kevernék a készítményeket.
Chen doktor pilulák formájában biztosítja a készítményeket, s a beteg alapos kikérdezése, vizsgálata után szakorvos választja ki a tesztelésre kerülő, szóba jöhető kombinációkat, s a legoptimálisabbat adjuk a betegnek. A szedés ideje legalább hat hétig tartson.
A kombinációk összetétele nem titok, minden doboz oldalán felsorolás található, a gyógynövények latin név alapján visszakereshetőek a szakkönyvekben és az interneten.