Le szeretne szokni a dohányzásról ? Segítünk !

Ma már közismert, hogy a dohányzás számos betegség keletkezésében fontos szerepet játszik. Tudott tény az is, hogy esztétikailag is káros; a bagós ember arcbőre, ujjai, lehelete kívánnivalót hagy maga után. Anyagilag is jelentős az a kiadás, amit a rendszeres dohányzás jelent.

Sokan, sokszor elhatározták, hogy elnyomják az utolsó csikket , és nincs tovább!

Ha elhatározta magát, keressen bennünket, s módszereinkkel segítünk!

Az első lépés: orvosi tanácsadás, beszélgetés

Ennek a találkozásnak az a fő célja, hogy megismerkedjünk, s kiszűrjük azt a néhány betegséget, mely befolyásolhatja a módszerek megválasztását.

Komplex kezelést tervezünk, melyben

A második lépés: Polarizált fény kezelés a Csiák-módszerrel.

Ennek lényege mindkét fülkagyló meghatározott területének 120 mp-ig tartó megvilágítása 5 alkalommal egy kizárólag erre a célra kifejlesztett előtét segítségével. A Csiák-módszert eddig közel ötszáz betegen, az országban négy egymástól független helyszínen alkalmazták, szép sikerrel. A kezeléstől azt várjuk, hogy a tüdő „emlékezzen vissza” arra az időre, amikor még rosszul esett a cigaretta füstje, hányingert, undort keltett a cigaretta. Ezt az élményt hozza vissza a kezelés.

polarizalt_fenykezeles

A harmadik lépés: a folyamatos kapcsolattartás, az esetleg jelentkező nehézségek kiküszöbölése.

Aki már évek óta rendszeresen dohányzik, annak élete része, mindennapjainak szokásai közé tartozik a rágyújtás. Pótcselekvésekre van szükség: Ilyen lehet a rágógumi, makacs esetben a Nikotin tartalmú rágó, mely gyógyszertári forgalomban van. Komoly probléma lehet az idegfeszültség, mely a cigaretta utáni vággyal párosul. Ennek leküzdésére gyógyteát, Éden-klipszet (saját fejlesztés), súlyos esetben receptre írható nyugtatót is biztosítunk.  Gyakran előfordul, hogy nem kívánt súlygyarapodás jelentkezik, ennek megoldására is több lehetőség van a gyógyteáktól az akupunktúrán át a legerősebb gyógyszerekig.

Egy éven át tart majd a kapcsolat.

Munkánkat akkor tekintjük eredményesnek, ha a jelentkezők egy éven át nem gyújtanak rá, ehhez minden segítséget megadunk, kérésünk az, hogy 1; 3; 6; és 12 hónap múlva egy alkalommal találkozzunk és beszéljük meg a tapasztalatokat.

ZAP mérés és kezelés

Rendkívül változatos tünetekkel járhat, ha a szervezetben a vírusok, gombák, baktériumok és atkák kóros mennyiségben vannak jelen. Bővebben >>

Meridián térkép

Ma már mindenki számára természetes, hogy EKG készül, s ezek a görbék a szív állapotáról adnak információt. Bővebben >>

Hiányfrekvenciák keresése (AFT)

Vashiány, vitaminhiány és frekvenciahiány is okozhat szerteágazó panaszokat. Bővebben >>

polarizalt_fenykezeles

Dohányzásról leszokás segítése

Ma már közismert, hogy a dohányzás számos betegség keletkezésében fontos szerepet játszik.  Bővebben >>

Gyógyszerteszt

Az I’Health készülék segítségével lehetőségünk van a gyógyszerek, gyógy- anyagok várható hatásának mérésére. Bővebben >>