Akupunktúra tűvel

Az ősi kínai gyógymód első írott emléke: A Sárga Császár Belgyógyászati Könyve 2200 éves. Ebben már a meridiánok rendszere és működése is egységes leírásra került.

Rendelőnkben hagyományos tűkkel elsősorban fogyni vágyókat, allergiás és mozgásszervi panaszokkal jelentkező betegeket kezelünk.

Gyakori kérdés, milyen betegségek kezelhetőek eredményesen akupunktúrával? Gyakorlatilag minden, de tudnia kell mindenkinek, hogy egy akupunktőr nem a betegségekre, hanem magára a betegre koncentrál annak minden testi és lelki bajával együtt. Ezért bármilyen problémájával forduljon nyugodtan megbízható, jól képzett akupunktúra szakorvoshoz. Természetesen az sem árt, ha az illető jártas a modern nyugati medicina területén is. A tűmanipulációs technikákat a legtöbb esetben az elektromos stimuláció helyettesíti. Ez 9 voltos elemről működik, teljesen veszélytelen. A frekvencia és az áramerősség állítható ezen a készüléken.

Akupunktúra a faliórán

A gyógyítás tudománya bonyolult dolog, de az egészség megőrzésének a titka egyszerű. Kövessük biológiai óránk ritmusát minden nap és minden órában. Bővebben >>

Fogyókúra segítése

Ha tizenkét héttel korábban olvassa ezeket a sorokat, ma huszonhárom kilóval kevesebb lehetne.
Bővebben >>