Köszöntő

Székesfehérvár első akupunktúrás rendelője 1986. október 01.-én nyílt meg. Ma már a legmodernebb diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel várjuk betegeinket.

A Rákóczi úton még csak az szerepelhetett a táblán: általános orvostan; de szinte mindenki azért jött, mert kíváncsi volt erre az ősi keleti gyógymódra. 1982-ben láttam először akupunktúrás tűt Dr. Hrabovszky Mihály budapesti rendelőjében, majd bekapcsolódtam az Eőry Ajándok vezette munkacsoportba, mely a Biofizikai Társaság égisze alatt működött. Előadókat hívtunk meg Kínából, s négy kemény év tanulás következett. Először tűvel, moxával, majd polarizált fénnyel és lézerrel dolgoztunk. Tiberiu Brenner Aurikuloterápiás tanfolyamának elvégzése után a fül akupunktúrás kezelését is elkezdtem.

Az egészségügyi privatizáció a háziorvosi szolgálatokat is érintette, ezért minden tudásomat és műszereimet egy helyre koncentrálva, Sárkeresztesen folytattam az akupunktúrás kezeléseket. 2010. őszén tértünk vissza Székesfehérvárra, ma már a XXI. század vívmányaival ötvözve kínáljuk diagnosztikai és terápiás lehetőségeinket.

Ha a www.i-health.hu oldalaira kattint, láthatja, hogy hasonló referencia rendelő csak Budapesten és Szegeden működik.

„Egészségeseket” is szívesen látunk. Az idézőjel arra utal, hogy itt azokról van szó, akinek konkrét panasza még nincs; egyszerűen csak rossz a közérzete, erőtlen, kedvetlen, úgy érzi valami bujkál benne. Célunk a megelőzés.

Meridián térképeket készítünk, energetikai felméréseket végzünk, a lézer kettős fénysugara mellett hatszoros erővel dolgozó fényceruzát is használunk akupunktúrás kezelésre. Felmérjük szervezetének gomba és baktérium szennyezettségét, s hatásosan ki is takarítjuk. Gyógyanyagokat tesztelünk számítógéppel, hiányzó frekvenciákat keresünk és kezelünk.

Örülök, hogy egymásra találtunk, hívjon bennünket bizalommal. Vizsgálataink és kezeléseink fájdalommentesek, hosszú távon is hatásosak. Rendelőnkben nincs várakozás, előjegyzés alapján, az időpontokat pontosan betartva dolgozunk.

Felsorolhatnék százféle bajt, amivel foglalkozunk, de a legigazabb mondat így hangzik: mi nem betegségeket, hanem betegeket gyógyítunk; minden testi és lelki problémájukra nyitottak vagyunk.

Önt is nyitott kapuval, nyitott szívvel várjuk.

Tisztelettel,

Dr. Csiák Gyula

Bemutatkozás

Dr. Csiák Gyula orvos, író, irodalomkutató, sportvezető, a Bársony István életmű szakértője (1952. június 20. Csabdi) Bővebben >>

Könyveink

A Keleti Kincsek Szalonja szoros kapcsolatban áll a Bársony István Alapítvánnyal. Bővebben >>

polarizalt_fenykezeles

Termékeink

ÉDEN  gyógyklipsz, Biológiai óra Akupunktúra a faliórán Bővebben >>